Me sinjalistikë të re rrugore për siguri më të madhe të të gjithë pjesëmarrësve në trafik

vull

Vazhdojnë aktivitetet e Qytetit të Shkupit dhe Ndërmarrjes publike “Rrugë dhe Rrugica” për rritjen e sigurisë për të gjithë pjesëmarrësit në trafik, nëpërmjet rikonstruksionit të sinjalistikës ekzistuese dhe vendosjes së sinjalistikës së re horizontale dhe vertikale të trafikut.

Këto ditë u lëshuan në përdorim semaforët e rinj me ndërprerës për këmbësorët në kryqëzimin e rrugës “Skupi” me rrugën që të çon në lagjen Bardovcë, si dhe u vendos shtyllë e re semafori në kryqëzimin ndërmjet bul. “8 Shtatori” dhe rrugës “Skupi”, ndërsa në shumë kryqëzimeve me bulevardin “Hristijan Todorovski Karposh” janë vendosur numëratorët e semaforëve.

Po ashtu, me urdhër të Qytetit të Shkupit, ekipet e NP “Rrugë dhe Rrugica” vendosën ndriçim të ri në semaforët në kryqëzimin e bul. “Serbia” me bul. “Brigada e Tretë Maqedonase”, riparuan shtyllat ndriçuese mbrojtëse të dëmtuara përgjatë rrugës “Nikola Karev”, si dhe riparuan gardhin mbrojtës në bulevardin “Mitropolit Teodosi Gologanov”, në rrethrrotullimin te Kisha Katolike.

Next Post

Aleanca për Shqiptarët: Arushat e mbrojtura të Gruevskit dhe LSDM-së, shtiren si viktima

Sa herë që BDI si pjesë e pushtetit 20 vjeçar apostrofohet si përgjegjëse për drejtësinë e mohuar të shumë shqiptarëve që dergjen burgjeve të pafajshëm, ku ata edhe gjejnë vdekjen duke pritur drejtësinë, siç ishte rasti i të ndjerit Rexhail Qerimit, BDI mundohet ta bëjë të pafajshmin madje edhe viktimë. […]

Subscribe US Now