Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

Mediet e rajonit: E dhimbshme kur sheh një njeri i moshës tënde ndërron jetë

1 min read

Mediet e rajonit kanë raportuar për aksidentin e tmerrshëm që ndodhi mbrëmë në autostradën Tetovë- Shkup dhe deri më tani jetën ka humbur 15 persona.
“Është shumë e dhimbshme të shohësh se si një njeri nga mosha juaj po i thotë lamtumirë kësaj bote, duke kërkuar ndihmë,” shkruan Telegraph.rs.

Në rrugën Shkup-Tetovë, tek vendi Kalldërma u rokullu një autobus me 51 udhëtarë prej të cilëve 14 persona humbën jetë. Emrat e personave të vdekur ende nuk janë bërë publike për opinionin shkruan Veçernje List.