Menduh Thaçi në Debresh – Krushevë dhe Zhitosh bashkë me Vasfi Doko dhe Astrite Kaba

vull

“Me ardhjen e PDSH-së në qeverisje dhe Menduh Thaçin zëvendëskryeministër me të drejtën e vetos do të ketë funksionim të plotë të institucioneve publike dhe luftë kundër krimit dhe korrupsionit.”

Menduh Thaçi në Zhitosh (Krushevë).

“Prodhuesit e këtyre anëve ballafaqohen me një varg problemesh duke filluar nga infrastruktura e dobët e cila është e nevojshme të zhvillohet dhe përmirësohet në mënyrë që këta individë të cilët merren me prodhimtari, bujqësi e blegtori të kenë kushte më të mira. PDSH ka menduar për këto prandaj investimet kapitale do t’i kanalizojmë edhe në këto anë që të stimulohet prodhimi dhe veprimtaritë tjera me përparësi krahasuese.”

Next Post

Gjuha maqedone bëhet zyrtare në BE, sipas Draft kornizës së negociatave

Maqedonia Veriore do të duhet të përkthejë ligjin e përbashkët evropian (acquis communautaire) në maqedonisht para anëtarësimit zyrtar në Bashkimin Evropian, thuhet në Draft Kornizën e Negociatave për vendin e miratuar sot nga Komisioni Evropian, mëson “360 gradë”. Në Draft-Kornizën e bisedimeve për Maqedoninë Veriore, të miratuar sot nga Komisioni […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: