Menduh Thaçi: “PDSH këmbëngul për demokraci konsensuale dhe ndarje proporcionale të buxhetit”

vull

Kyretari i PDSH-së mbrëmë në emisionin DPT te Fidani shpalosi dy shtyllat e platformës së PDSH-së me të cilat do të garojë në zgjedhjet e prillit.

Mes tjerash, Menduh Thaçi tha se PDSH këmbëngul për demokraci konsensuale dhe ndarje proporcionale të buxhetit.

Linkun e plotë të videos e gjeni këtu:

Next Post

Ejani këtu…

Pse duhet përkrahur politikat e Bashkimit Demokratik për Integrim? Nga: Ismail Ibishi Duke pas parasysh faktin që opozita shqiptare është shpërbërë në më tepër se tre tabore politike, duket se janë shumë larg njëra tjetrës, aq sa opozita shqiptare në Republikën e Maqedonisë së Veriut! Kjo asesi të gjejë rrugën […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: