Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

Menduh Thaçi priti në takim Ambasadorin e Kosovës, Gjergj Dedaj

1 min read

Kryetari i Partisë Demokratike Shqiptare (PDSH) Menduh Thaçi sot priti në takim ambasadorin e Kosovës në Maqedoni, Gjergj Dedaj.Në takim u diskutua për situatën aktuale politike në vend dhe rajon, për proceset euroatlantike, si dhe për dialogun Prishtinë – Beograd.Lideri i PDSH-së, Menduh Thaçi uroi ambasadorin Dedaj për emërimin në krye të Ambasadës së Republikës së Kosovës në Shkup, duke vlerësuar lartë bashkëpunimi mes të dy vendeve, si dhe hapërtimin e përbashkët në drejtim të integrimeve euroatlantike.