Menduh Thaçi realizoi takim me Ambasadorin Francez, Kristian Timonie

vull
Kryetari i Partisë Demokratike Shqiptare, Menduh Thaçi sot në selinë e partisë priti në takim Ambasadorin e Francës, Kristian Timonie.
Në takim u bisedua për çështjet aktuale politike, për ecurinë e reformave, si dhe për regjistrimin e popullsisë.
Bashkëbiseduesit u pajtuan që duhet të vazhdohet me procesin e reformave të mirëfillta sistemore që Maqedonia e Veriut sa më shpejtë të bëhet pjesë e Bashkimit Evropian.
Next Post

Takim i Kryeministrit Zaev me përfaqësues të Këshillit të ambasadorëve

Kryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev u takua me përfaqësues të Këshillit të sapoformuar të ambasadorëve: Kryetarin Ljupço Arsovski, nënkryetari Muhamet Halili dhe anëtarët e Bordit ekzekutiv, Tihomir Ilievski, Nano Ruzhin dhe Iljaz Sabriu.   Në takim u përshëndetën politikat e Qeverisë të cilat hapën […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: