Menduh Thaçi shtroi iftar

vull

Lideri i PDSh-së, Menduh Thaçi ka organizuar sot iftar.

“Partia Demokratike Shqiptare organizoi iftar me aktivistët për nder të muajit të shenjtë të Ramazanit. Kryetari i Partisë z. Menduh Thaçi i pershëndeti të ftuarit të cilëve ju uroi një Ramazan të begatë, agjërim të lehtë dhe të pranuar”, njoftojnë nga PDSh-ja.

 

Next Post

Kisha Ortodokse Shqiptare në Maqedoni, një ëndërr e parealizuar e Branisllav Sinadinovskit

– Prof.Sinadinovski e kishte nisur procedurën për themelimin e Kishës Ortodokse Shqiptare në Maqedoni, por, procedura mbeti e papërfunduar për shkak të vdekjes së tij para një viti, me çka kjo mbetet një ëndërr e parealizuar që nuk ka kush ta vazhdojë. Ka kaluar një vit prej se mbylli sytë […]

Subscribe US Now