Menduh Thaçi takoi Ambasadorin Timonie

vull

Kryetari i Partisë Demokratike Shqiptare (PDSH), Menduh Thaçi sot në selinë e partisë priti në takim Ambasadorin e Francës, Kristian Timonie.
Në takim u bisedua për çështjet aktuale politike, si dhe për ecurinë e reformave që vendi duhet ti përmbush drejt procesit integrues në BE.
Bashkëbiseduesit u pajtuan që duhet të jepet kontribut maksimal për procesin e reformave të mirëfillta sistemore që vendi sa më shpejtë të bëhet pjesë e familjes së madhe evropiane.

Next Post

Shlyerja e borxheve për energjinë elektrike është masë e shoqërisë së solidarizuar, të ndërmarrjeve me përgjegjësi shoqërore dhe nuk është në ngarkesë të qytetarëve

Qeveria e Republikës së Maqedonisë,  në konsultim me ELEM dhe EVN informon se shlyerja e borxheve për energjinë elektrike i referohet borxheve të ngelura të qytetarëve deri në gusht të vitit  2005, gjegjësisht deri në momentin kur EVN i morri borxhet nga kompania shtetërore EEM. Përveç borxhit për energji elektrike, […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: