Menduh Thaçi vizitoi fshatin Kallnik ku u prit nga struktura e PDSH-së. Banorët patën rastin të shtrojnë pyetjet dhe idetë.

vull

“Fatmirësisht aleatët perëndimor na kanë përkrahur në rrugën tonë drejt NATO-s dhe për një kohë shumë të shpejtë Maqedonia e Veriut do të bëhet anëtare e saj. Megjithatë, kjo nuk do të thotë se neve na janë zgjidh problemet. Zgjedhjet e 12 prillit janë një rast shumë i mirë për ta përkrah PDSH-në që këtë situatë ta ndryshojmë. Pjesa e buxhetit që na takon neve e cila është mbi një miliard euro të vijë te familjet tona.

Këtë herë të gjithë bashkërisht duhet të kërkojmë një mandat të fuqishëm për PDSH-në. Unë dhe PDSH-ja i kemi parasysh telashet dhe kemi planin konkret për t’i zgjidh këto. Unë nuk e shoh votën si letër por si njeri me kërkesa për infrastrukturë, arsim dhe me përmirësim të jetës në aspektin ekonomik të qytetarit. Mandati që i jepet një lideri dhe partisë është mandati për t’i realizuar qëllimet e përgjithshme dhe jo çështjet personale.”

Next Post

Ali Ahmeti: Opozita nuk e paska ndëgjuar Merkelin

Gjatë intervistës së sontme në Klan TV, Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, z. Ali Ahmeti, në intervistën e drejtpërdrejt në televizionin Klan të Maqedonisë është pyetor edhe rreth qëndrimeve të opozitës të cilat fajësojnë BDInë për mosmarrjen e datës për hapje të negociatave me BE. `Qëndrimi zyrtar i Brukselit […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: