Mensur Hakiki nga Tetova nderohet me Medaljen e artë për mjaltë cilësore

vull
Kultivuesi i bletëve nga fshati Nerasht i Tetovës, Mensur Hakiki është nderuar me Medalje të artë për mjaltë cilësore në garën ndërkombëtare të mjaltit ku pjesëmarës kanë qenë mbi 350 garues nga 70 vende të botës.
Ndihem i nderuar që këtë vit për herë të parë mora pjesë në Garat ndërkombëtare të mjaltit “Tetovo Honey Awards”, në mesin e 350 garuesve të shtatëmbëdhjetë shteteve e tre kontinenteve të botës, ku u shpërbleva me Medalje të Artë për mjaltin më të mirë Elhamdulilah.

 

https://www.facebook.com/photo?fbid=2813014568968926&set=pcb.2813016178968765

Next Post

Këshilli i Komunës së Çairit miratoi Buxhetin për vitin 2021

Visar Ganiu – Faqja zyrtare Këshilli i Komunës së Çairit miratoi Buxhetin për vitin 2021 Në seancën e saj të 49 të mbajtur përmes online platformës digjitale ZOOM, Këshilli i Komunës së Çairit me debat konstruktiv dhe sipas të gjitha procedurave të parapara ligjore, me 17 vota pro, 9 të […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: