Merko shpreh shqetësimin e tij në lidhje me ngjarjet e fundit në BFI

vull

Ndjehem i shqetësuar në lidhje me ngjarjet e fundit që ndodhën në Bashkësin Islame Fetare, dhe jam kundër aktit të marrjes të pushtetit me dhunë. Ky veprim duhet dënuar.

BFI si institucion fetar i besimit islam duhet të jetë autonom andaj në vijën e pamvarësis së institucionit problemet brenda për brenda duhet ti zgjidhin organet autonome të BFI-së. Akti i marrjes me dhunë të pushtetit cënon rendin kushtetues dhe proceset demokratike të një vendi.

Janë të dënueshme ngjarjet e ditës së djeshme, shpresojmë që ngjarja të zbardhet sa më shpejt dhe qytetarët besimtarë musliman të informohen drejt.

Next Post

Delegacion nga Greqia në OEMVP

Delegacion nga Greqia, në krye me Sekretarin gjeneral të MPJ të Greqisë për marrëdhënie ndërkombëtare dhe ekonomike, z. Ioanis Brachos, Ambasadori i zyrës për lidhje të Greqisë në RMV, z. Dimitris Yanakakis u mirëpritën në takim pune në OEMVP, ku të pranishëm ishin kryetari z. Nebi Hoxha, drejtori ekzekutiv z. […]

Subscribe US Now