Mesazhi i Thaçit në Komunën e Likovës

vull

Në Vaksincë të Komunës së Likovës, Menduh Thaçi takoi strukturën e partisë në këtë zonë për të biseduar në lidhje me temat aktuale që i tangojnë skenës politike në vendin tonë.

Kryetari i PDSH-së shprehi interesim për të dëgjuar pyetjet dhe sugjerimet e qytetarëve. Në bisedë e sipër, z. Menduh Thaçi potencoi që PDSH do të fokusohet në përmirësimin e ekonomisë familjare duke marrë hisen tonë që na takon nga buxheti i shtetit.

Next Post

Të rinjtë e AAK-së me aksion për mbrojtjen e taksës 100 % (FOTO)

Aleanca e të Rinjve të Kosovës ka zhvilluar një aksion simbolik para ndërtesës së Qeverisë së Kosovës me moton “Na ktheni të zhdukurit jo mallrat serbe”. Ky aksion nga të rinjtë e AAK-së po bëhet për të bërë thirrje që taksa prej 100 % për produktet serbe dhe boshnjake të […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: