Mësonjëtoret e kopshteve për fëmijë në Çair me pamje të re sipas standardeve bashkëkohore të arsimit

vull

Kënaqësi e madhe të shohësh se si po ndryshojnë dhe marrin pamje shumë të bukur vendet ku edukohen të vegjëlit tanë.

Kryetari i Komunës së Çairit Visar Ganiu i shoqëruar nga kryetari i këshillit komunal Zahir Bekteshi dhe drejtoresha Gzime Bakiu lëshuan në përdorim mësonjëtoren e tretë të rregulluar sipas standardeve bashkëkohore, me shumë kujdes dhe përpikmëri në hapësirat e kopshtit për fëmijë “Fidani”.

Kreu i Çairit Ganiu me këtë rast faleminderoi çdo donator për kontributin e dhënë në misionin për proces më cilësor edukativo – arsimor duke u shprehur mirënjohës për rezultatet e shkëlqyera që po jep bashkëpunimi me ta.

Next Post

22.000 administratore shqiptare poshtrohen ‘denjesisht’ nga Taravari!

Zanafilla e degradimit dhe nencmimit te kombit tone eshte e lidhur me tendencat dhe prirjet e centealizuara te grupeve te caktuara jo shqiptaro dashes, te cilet per shkak mospasjes se pengesave gjate ushtrimit te pushtetit kishin mundesine qe poshtrimin e shqiptareve ta vendosin si norme funskionimi!   Sot, pavarsisht deklaratave […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: