Mexhiti: Bashkë me përfaqësues të pushtetit qëndror e lokal, realizuam një sërë takimesh në territorin e Çairit

vull

“Bashkë me përfaqësues të pushtetit qëndror e lokal, realizuam një sërë takimesh në territorin e Çairit. Fillimisht vizituam punimet në rrugën e pllastikave, më pas për të vazhduar me afaristët e asaj rruge, me ESNAF-in e Çarshisë së Vjetër dhe me Odën ekonomike të Vizbegut.

Agjendën e përfunduam në sallën e komunës tonë ku takuam strukturën partiake, për të bashkëbiseduar rreth projekteve të realizuara por dhe programin zgjedhor të BDI-së për katër vitet e ardhshme.

Dega e Çairit edhe më tej do të vazhdojë me takimet dhe me punë, për të dëgjuar propozimet dhe idetë që burojnë nga qytetarët, që të njejtat më pas të shqyrtohen dhe inkorporohen në programin zgjedhor. Ju falemnderit!” – thotë Mexhiti

Next Post

38 vite nga vrasja e vëllezërve Gërvalla dhe Kadri Zekës

17 janari i vitit 1982, është dita kur u vranë në një atentat vëllezërit Jusuf e Bardhosh Gërvalla dhe Kadri Zeka. Edhe pse kanë kaluar 38 vite, ajo ditë mbetet përgjithnjë e freskët me zinë e saj jo vetëm për familjet, por edhe për një numër njerëzish që kanë qenë […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: