Mickoski: Ahmeti më tha që do të negocionte me Zaev, sepse fitoi mes maqedonasve

vull

Kreu i VMRO-DPMNE-së, Hristijan Mickoski në konferencën e sotme për shtyp zbuloi se për çfarë biseduan me njeriun e parë të BDI-së, Ali Ahmeti në takimin e tyre.

“Ne patëm një takim një orë me Ahmetin dhe ai më njoftoi se do të fillonte negociatat me LSDM-në, sepse ajo palë fitoi mes maqedonasve. Ahmeti është një njeri që ka përvojë të rëndësishme dhe i urova fat në negociata. Ne do të formojmë një koalicion të bazuar në një program dhe nuk duhet t’i ngarkojmë qytetarët me zhgënjimet tona. “Bisedat po zhvillohen, jeni të durueshëm,” tha Mickoski.

Next Post

160 milion euro për Maqedoninë nga Komisioni Evropian

Komisioni Evropian (KE), në emër të BE-së, nënshkroi sot Memorandumin e Mirëkuptimit (Memorandum Mirëkuptimi) për programet e ndihmës makro-financiare (MPJ) me tetë partnerë. Marrëveshjet janë pjesë e një pakete të SNRF 3 miliardë eurosh për dhjetë vende të zgjerimit dhe vendet fqinje për të ndihmuar në frenimin e kolapsit ekonomik nga […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: