Mickoski mendon se Ndihmës Sekretari i Shtetit Reeker dëshiron të korrespondojë me njerëzit të përfshirë në krim?

Blerand Rexhepi

Krahu i djathtë i Hristijan Mickoski, nënkryetar i VMRO-DPMNE dhe deputetit Aleksandar Nikollovski, në paraqitjen e fundit të ftuar në Tv Alfa, akuzoi Zoran Zaevin se ai është një politikan i izoluar që shmanget nga udhëheqësit evropianë.

Sipas Nikollovskit, Zoran Zaev nuk u takua me burra shteti jashtë rajonit, jo për shkak të krizës së koronës, por sepse ata e shmangën atë.

“Ata ndaluan ta shihnin dhe të kishin takime sepse ata janë gjithashtu politikanë dhe shkojnë në votime dhe ata nuk do të lejojnë që kundërshtari i tyre t’u tregojë se si jeni ulur me një njeri që kryen krime,” tha Nikollovski gjatë intervistës në Alfa.

Katër ditë pas deklaratës së Nikollovskit, ndihmës sekretari i Shtetit i SHBA Philip Reeker i dërgoi letër Zoran Zaevit duke e inkurajuar atë të kërkonte zgjidhje për mosmarrëveshjet dypalëshe jashtë procesit të integrimit evropian.

Next Post

Përmbaruesit bllokojnë llogarinë e VMRO-së, nuk janë paguar borxhet nga koha e Gruevskit

Llogaria e VMRO-DPMNE është bllokuar nga përmbaruesit për shkak të borxheve të papaguara, në lidhje me pikturat, pra kornizat e tyre që vendosen brenda selisë së partisë. Gjegjësisht, tani për tani shuma që pala duhet të paguajë është e panjohur dhe informacionet thonë se ky është një borxh që buron […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: