Mickoski: “Non- paper” u krijua nga Zaev, Fajon dhe Picula, më tha Jansha në një bisedë

vull

– Sot bisedova me Kryeministrin e Sllovenisë, z. Jansa sepse ne jemi miq, ai më tha diçka tjetër. Ai më tha se Tanja Fajon, Tonino Picula dhe Zoran Zaev krijuan një letër të ngjashme që po përhapet në të gjithë Evropën – tha Mickoski.

Mickoski shtoi se mbase ai dokument do të njihet shumë shpejt nga qytetarët e Maqedonisë.

 – Dhe Z. Jansa përcjell mbështetjen e tij të jashtëzakonshme për popullin maqedonas, qytetarët e Maqedonisë, për Maqedoninë dhe e sheh të ardhmen e Maqedonisë vetëm në një Evropë të bashkuar – shpjegoi Mickoski.

Ai tha se Jansa e sheh të ardhmen e Maqedonisë drejt një Europe të bashkuar dhe të mos harrojë se ai do të kryesojë BE-në për dy muaj nga sot dhe do të jetë një faktor shumë i rëndësishëm.

Next Post

BE: Situata në Ballkanin Perëndimor kërkon debat të hapur

Ministrat e jashtëm të BE do të përqëndrohen në Ballkanin Perëndimor në takimin e tyre të ardhshëm të planifikuar për 10 maj dhe Këshilli i BE thekson se situata në rajon kërkon një prani fizike dhe një debat të sinqertë dhe të hapur të ministrave të BE, raportuan media rajonale. […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: