Mijalkov dënohet me tetë vjet burg për rastin “Thesari”, Grujevski mori 15 vjet

vull

Ish-drejtori i DBK-së Sasho Mijalkov, i akuzuari i parë në çështjen “Thesari” për abuzim të pozitës zyrtare, u dënua me një dënim të vetëm prej tetë vjetësh.

Goran Grujevski u dënua me 15 vjet burg, ndërsa Nebojsha Stajkoviq dhe Toni Jakimovski u dënuan me nga pesë vjet.

Për keqpërdorimin e detyrës zyrtare Gjykata Penale me 8 vite burg e dënoi ish-shefin e DSK-së, Sasho Mijllakov, me 5 vite dënohet Nebojsha Stojankoviq dhe Toni Jakimovski ndërsa me 15 vite burgim dënohet Goran Grujevski

Next Post

Stano: Pozicioni i BE-së për kufijtë e Ballkanit është i qartë - asgjë nuk ka nevojë të ndryshojë

Zëdhënësi i Komisionit Evropian Peter Stano tha se ai nuk ishte në dijeni të një letre nga Kryeministri Slloven Janez Jansha mbi ndryshimet e kufijve në Ballkanin Perëndimor dhe përsëriti qëndrimin zyrtar të Bashkimit Evropian. – Ne nuk jemi njohur me letrën non-paper, kemi vërejtur raportet e mediave, por pyetja […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: