Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

Mijëra qytetarë të RMV-së kanë rënë në grackën e një loje shpërblyese të rreme

1 min read

Mijëra qytetarë përsëri ranë në grackën e një loje të rrejshme shpërblyese, e cila vërshoi internetin mbrëmë me shpërndarjen e saj, në të cilën paraqiteshin përfaqësues zyrtarë të rrjetit të marketeve KAM, duke kërkuar që ky link të shpërndahet.

Me qellim që të fitojnë vauçer prej rreth 5 mijë denarë, mijëra qytetarë mbrëmë shpërndanë linkun e rremë të marketit “KAM” dukë promovuar produktet dhe personelin, duke mos ditur se linku i krijuar ishte i falsifikuar, shkruan 24info.mk.

Edhe pse faqja në të cilën u publikua lajmi i çmimeve të rreme ishte projektuar dhe krijuar jo-profesionalisht vetëm disa ditë para se të shpallej loja shpërblyese, në vetëm një ditë më shumë se 7,000 njerëz filluan ta përcjellin dhe të marrin pjesë në lojën e rreme.