MIKOSKI: Zaev nuk është njeri i fjalës!

vull

Zaev nuk është njeri me fjalë, dhe për të fjala nuk ka vlerë. Shembulli i fundit i kësaj është tërheqja progresive e taksave, e cila tregon se ata nuk dinë se çfarë bëjnë, shkruan lideri i VMRO-DPMNE-së Hristian Mickoski në faqen e tij në Facebook.


– Ata nuk kanë një koncept të qartë ekonomik, dhe as një strategji që duhet të çojë në zhvillim, dhe secila prej politikave të tyre është në nivelin e një eksperimenti në shpinën e popullit. Kjo do të thotë që gjithçka që premtuan mund të kthehej në të vjetrën, që të mund të kërkojnë falje për gjithçka, dhe të thonë që ne nuk menduam kështu, për të mos hyrë në flluskën e tyre boshe, ata do të ktheheshin para tek njerëzit dhe do të merrnin nga të pasurit, që të varfëritë të kishin,”  ka shkruar Mickoski.

“Por tani është çështja  se kush do kompensoj paratë e humbura në mesin e njerëzve të kësaj mase, të cilët, e pranoi kjo Qeveri se kanë dështuar. Dhe më lejoni t’ju kujtoj se Maqedonia ishte një vend me taksat më të ultë në Evropë dhe më gjerë. Kjo do të thotë që nesër ata do të jenë në gjendje të zhbëjnë çdo premtim që u kanë bërë njerëzve. Ata do të thonë jo nuk vlen paga 500 euro, paga 100 mijë denarë për mjekët, ajri i pastër, jeta, data e negociatave, e ardhmja evropiane…/KohaNews

Next Post

Korçarja që u bë yll në Hollywood dhe u martua me miliarderin Ford!

Gjatë karrierës së saj ajo ka provuar të jetë aktore, kërcimtare dhe akrobate. Fillimisht ajo punoi në teatrin italian “Bertoldissimo” dhe bëri një turne të sukseshëm nëpër Itali. Ajo ishte protagonistja kryesore, të cilën shtypi i kohës e cilësoi “La piccola grande Dea”, (E madhja hyjneshë e vogël). U shqua […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: