Milioner i dyfishtë nga Petrovec në Shkup!

vull

Lojtar i “Sport Life” në Petrovec – Shkupi u bë milioner DYFISHT! Me një biletë fenomenale të luajtur dy herë, ai arriti të fitonte një milion denarë në të dy biletat. 

Ai e pagoi biletën për 10 ndeshje me koeficient nga 1.82 në 2.60 një herë me 750 denarë për një gol në të 10 ndeshjet, dhe menjëherë më pas ai luajti të njëjtën biletë në sistem – 8 nga 10, për një bast prej 4,000 denarë. Të dy biletat kishin një fitim maksimal prej një milion denarë dhe ai arriti t’i fitojë të dyja dhe të arrijë një fitim të dyfishtë milion.

Këtu janë golat “milion” – ai vuri bast në ndeshjet nga Premier League angleze, përkatësisht fitoren e Manchester City kundër Liverpool, ndeshjen midis Manchester United dhe Everton që më shumë gola do të shënohen në pjesën e dytë, si dhe fitoren i Chelsea ndaj Sheffield me 2-5 gola për ndeshje.

Next Post

Lajmërim nga Ministria e Kulturës pas seancës së djeshme të Qeverisë

Ministria e Kulturës, në periudhën prej 1 shtator 2020 deri më 31 janar 2021, për shkak të projekteve të parealizuara dhe dokumentacionit financiar të pakompletuar, ndërpreu kontratat me vlerë totale prej 70,776,722 denarë,ose mbi 1 milion euro. Ministria e Kulturës, siç kemi informuar deri tani, kreu një revizion të brendshëm. […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: