Milloshoski e shkarravit “Verioren” në Strasburg

vull
0 0
Read Time:23 Second

Deputeti i VMRO-DPMNE-së Antonio Milloshoski ka shkarravitur fotografinë e akreditimit, gjegjësisht ka fshirë fjalën “Veriore” të emrit të shtetit që e prezanton në Asamblenë parlamentare të Këshillit të Evropës.

,,Maqedonia/Macedonia është emri i vullnetit të popullit, konform referendumit të vitit 1991 dhe 2018. Shfrytëzoje për atë qëllim çdo mundësi, çdo akreditim, çdo nënshkrim dhe shënim, në shtëpi dhe diasporë, në emër të të drejtës së vet përcaktimit dhe dinjitetit të çdo maqedonasi”ka shkruar Milloshoski.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

ASANI DHE SUMA FIRMOSËN MARRËVESHJE BASHKËPUNIMI

Hani i Elezit, 8 prill 2019 – Në kuadër të shtrirjes së aktiviteteve hulumtuese-shkencore dhe kulturore jo vetëm në Maqedoni, por edhe në rajon, Instituti i Trashëgimisë Shpirtërore e Kulturore të Shqiptarëve – Shkup, firmosi  marrëveshje bashkëpunimi me Komunën e Hanit të Elezit. Marrëveshja u nënshkrua në Komunën e Hanit […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: