Ministri Arbër Ademi mori pjesë në Konferencën e institucioneve private të arsimit të lartë

vull

Ministri i Arsimit dhe Shkencës, dr.Arbër Ademi, sot mori pjesë në në seancën e 2-të të rregullt të Konferencës së institucioneve private të arsimit të lartë në Republikën e Maqedonisë së Veriut.

Ministri Arbër Ademi para të pranishmëve, rektorëve dhe sekretarëve të universiteteve private në vend theksoi se ministria e Arsimit dhe Shkencës, si gjithnjë edhe në të ardhmen mbetet e hapur për sugjerime dhe propozime për të ofruar një arsim sa më cilësor për të gjithë.

Ademi dhe rekorët e universiteteve private, gjithashtu biseduan edhe lidhur me sfidat dhe problemet me të cilat përballen institucionet e arsimit të lartë në vend, ku, ministri Ademi deklaroi se mbështetja e t’ij ndaj këtyre institucioneve me qëllim të përmirësimit të kualitetit në arsimin e lartë nuk do të mungojë asnjëherë.

Next Post

Aksioni për mbjelljen e drunjve në Çair vazhdon të jetë forcë e bashkimit të qytetarëve në shërbim të natyrës së gjelbërt

Euforia që krijoi aksioni i iniciuar nga Komuna e Çairit vazhdon të frymëzojë dhe të bashkojë veprimtarë të profesioneve të ndryshme rreth nevojës më të madhe të njerëzimit në kohën e sotme – ambientin dhe ajrin e pastër. Ishin një pjesë e stafit akademik dhe studentët e Univerzitetit “Nënë Tereza” […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: