Ministri Hoxha me video mesazh për subvencionet e bujqive (Video)

vull

Nëpërmjet një videomesazhi, ministri i bujqësisë, Arjanit Hoxha ka deklaruar se pas kalimit të ribalancit të buxhetit, subvencionet për bujqit do të jenë në llogarit e tyre. Më tej, ai ka deklaruar se sot janë lëshuar subvencionet për 3124 blegtorë dhe për 10549 bujq janë lëshuar subvencione për produktet kopshtare.

Për më shumë, ndiqeni videon në vazhdim:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3014262785479457&id=2393985080840567

Next Post

Ministri Mehaj priti në takim gjeneralin Naim Maloku

Ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj priti në takim ushtarakun dhe veprimtarin e njohur të çështjes kombëtare, gjeneral Naim Malokun. Gjatë këtij takimi, gjeneral Maloku shprehu vlerësimin për të arriturat e deritashme, zhvillimet aktuale dhe vizionin e ministrit Mehaj për të ardhmen e Ministrisë së Mbrojtjes dhe FSK-së. Nga ana e […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: