Ministri Hoxha: UEJL-së do ti dhurojmë 500 fidane për mbjellje

vull

Sot, Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave, Arjanit Hoxha, vizitoi UEJL-në, ku u pritë nga  rektori, Abdylmenaf Bexheti.

“Me kërkesë të këtij tempulli të dijes, Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujerave pranoi me kënaqësi që t’i dhurojmë mbi 500 fidane për mbjellje. Me shumë kënaqësi pranuam kërkesën e UEJL dhe me këtë dëshmojmë përkushtimin tonë për të mbështetur çdo kërkesë qoftë nga qytetarët me vullnet të mirë apo edhe institucionet, e sidomos ato edukativo-shkencore që shprehin interesim për të bashkëpunuar me MBPEU-në,” u shprehë Hoxha.

Next Post

Specialja refuzon kërkesën e Thaçit dhe të tjerëve për lirim të përkohshëm

Paneli i Gjykatës së Apelit ka hedhur poshtë apelet në çështjen e ish-pjesëtarëve të UÇK-së, Hashim Thaçi, Kadri Veseli, Rexhep Selimi dhe Jakup Krasniqi, duke refuzuar kërkesat për lirim të përkohshëm. Kjo është bërë e ditur përmes një njoftimi për media të publikuar në faqen zyrtare të Dhomave Speciale, raporton […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: