Ministri i Bujqësisë Hoxha u takua me duhan prodhuesit e fshatit Debreshtë dhe Zhitoshë.

vull
Ministri i  Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ujrave, Arjanit Hoxha:
Pak para fillimit të grumbullimit të duhanit, vizitova qendrat grumblluese në Crnilishtë, u takova edhe me duhan prodhuesit e fshatit Debreshtë dhe Zhitoshë.
Edhe një herë nga afër monitorova situatën në terren si dhe do të jemi të përfshirë në çdo fazë dhe në të gjitha pjesët e këtij sektori. Puna e fermerit duhet vlerësuar gjithmonë. Ne do të jemi gjithmonë në komunikim dhe në bashkëpunim me të gjithë aktorët e interesuar. Uroj një korrje të mirë si për prodhuesit e duhanit ashtu edhe për grumbulluesit.
Next Post

Kv,,Universiteti i Tetovës,, 3-0 Kv,, Univerzitet Goce Dellçev,, Shtip

Fitore e rradhës së vajzave të Universitetit të Tetovës edhe pse kishim mungesën e tre lojtareve,aritëm të trimfojmë gjatë këtij takimi. Vazhdojmë në ngritje tabelare Urime vajzave për fitoren dhe mundin, Faleminderit gjithëve për mbështetjen Shpresojmë të kthehemi më të forta/ë në ndeshjet e ardhëshme

Subscribe US Now

%d bloggers like this: