Ministri i Vetëqeverisjes Lokale Milevski në një vizitë pune në Shqipëri

vull

Ministri i Vetëqeverisjes Lokale Goran Milevski sot është për një vizitë pune në Republikën e Shqipërisë. Në takimin me Zëvendës Ministrin për Evropën dhe Punët e Jashtme, Sokol Dedja, do të diskutohen përparësitë në Programin e ri për bashkëpunimin ndërkufitar midis Maqedonisë së Veriut dhe Shqipërisë, brenda periudhës së programimit IPA III 2021-2027.

Do të diskutohen gjithashtu përvojat nga zbatimi i deritanishëm i IPA II dhe projektet e mundshme strategjike që do të financohen me fonde nga fondet e para-anëtarësimit të Bashkimit Evropian, të destinuara për bashkëpunim ndërkufitar, në periudhën e ardhshme të programimit deri në 2027.

Next Post

Nga hapja e ekspozitës Retrospektive të Reshat Ametit

Dje, më 27 tetor 2020, u hap ekspozita retrospektive e piktorit akademik Reshat Ameti me titull “30 vjet art” në hamamin Daut Pasha. Në hapje, drejtoresha e Galerisë Nacionale Dr. Dita Starova Qerimi theksoi sa vijon: “Galeria Nacionale, si një shtyllë e artit në vend, e ka kaluar këtë vit […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: