Ministri Shaqiri priti në takim përfaqësues nga kompania franceze Indemia: Diskutohen proceset inovative dhe teknologjike

Blerand Rexhepi

Shkup, 19 tetor – Ministri për shoqëri informatike dhe administratë, Jeton Shaqiri sot ka pritur në një takim pune përfaqësues nga kompania franceze Indemia ndërsa bashkë me to në takim ka qenë dhe atashehu për siguri në ambasadën franceze.

“Sot, realizuam takim pune me përfaqësuesit e kompanisë franceze “Indemia”: Izabel Lauzon, Andrea Moreti dhe Denis Veret, si dhe me Stefan Ropers, atashe për sigurinë e brendshme në Ambasadën e Francës. U bisedua edhe lidhur me proceset inovative dhe teknologjitë, si dhe mundësitë e bashkëpunimit”, është shprehur kështu pas takimit ministri Shaqiri.

Next Post

Ministri Shaqiri pret në takim ambasadoren gjermane, Holshtajn: Diskutohet depolitizimi i administratës

Shkup, 20 tetor – Ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës Jeton Shaqiri, realizoi takim pune me ambasadoren e Republikës Federale të Gjermanisë, shkëlqesinë e saj Anke Holshtajn. Në takim u diskutua lidhur me projektet aktuale të ministrisë, sfidat, realizimin e synimeve, si dhe planet e mëtejshme për bashkëpunim. Në takim […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: