Ministri Shaqiri realizon takim me përfaqësues nga IRI, diskutim konstruktiv për menaxhimin efektiv

Blerand Rexhepi

Realizuam takim pune me përfaqësuesit e Institutit Republikan Ndërkombëtar (IRI), takim gjatë së cilit u zhvillua diskutim konstruktiv lidhur me aspektet sa i takon menaxhimit efektiv.

Njëkohësisht, nga ana e tyre u bë prezantim rreth kësaj teme, me çka u shkëmbyen përvojat dhe propozimet për bashkëpunim të mundshëm edhe në të ardhmen, siç është organizimi i punëtorive, me qëllim që të përforcohet suksesi i institucioneve dhe profesionalizmi i tyre.

Next Post

Mbrojtja e trashëgimisë kulturtore, rinia dhe eurointegrimet – tre shtyllat kryesore në mandatin e ministres së Kulturës, Stefoska

Para nesh vijon periudha kur secili kontribut është i rëndësishëm, i pritur dhe i nevojshëm. Urdhëroni, bashkangjituni, theksoi ministrja e Kulturës Irena Sefoska në konferencën e sotme për shtyp para gazetarëve, duke i prezantuar qëllimet dhe vizionin e Ministrisë për periudhën e ardhshme të për mbajtura në letrën e mandatit […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: