Ministri Shaqiri takon ambasadoren Galovej: Vazhdon bashkëpunimi për profesionalizimin e administratës

Blerand Rexhepi

Me ambasadoren e Mbretërisë së Bashkuar, ekselencën e saj Rejçel Galovej, u dakorduam që bashkëpunimi i suksesshëm reciprok do të vazhdojë edhe më tej me hapa konkrete.

Me qëllim të mundësimit të profesionalizimit të administratës, e cila do të punojë në mënyrë transparente dhe profesionale dhe do të jetë shërbim i vërtetë i qytetarëve.

Next Post

Ministri Nuredini pret në takim ambasadorin austriak, Vucas: Diskutohet mbështetja në fushën e mjedisit jetësorë

Në takimin e sotëm të ministrit Nuredini me ambasadorin e Austrisë Georg Vucas, u diskutua për mbështetjen që Austria mund t’i japë vendit tonë në fushën e mjedisit jetësor, veçanërisht përmes shkëmbimit të përvojave dhe praktikave të mira, por edhe përmes ndihmës teknike në përgatitjen e dokumentacionit të projektit për […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: