Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

Ministri Shaqiri takon ministrin Milevski: Diskutojnë për reformat në administratë

1 min read

Takim pune me ministrin e Vetëqeverisjes lokale, Goran Milevski

Bashkëpunimi ndërmjet dy ministrive lidhur me reformat e administratës publike dhe digjitalizimit, ishin temat e diskutimit me ministrin e Vetëqeverisjes lokale, Goran Milevski.

U dakorduam se reformat duhet të vazhdojnë, me qëllim të profesionalizimit të administratës, e cila duhet të jetë servis i vërtetë për qytetarët, me rritje të lartë të efikasitetit, transparencës, llogaridhënies dhe përgjegjësisë.