Ministri Shaqiri udhëhoqi mbledhjen e Komisionit qeveritar për sistem politik, ja çfarë u diskutua

Blerand Rexhepi

Sot paradite udhëhoqa mbledhjen e komisionit qeveritar për sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive si zëvendës kryetar i këtij komisioni, në mungesë të zv. kryeministrit të parë.✅

Kësaj jave na presin shumë aktivitete të rëndësishme, ndër të tjera edhe:

➡️Prezantimi i buxhetit të Ministrisë për shoqëri informatike dhe administratë për vitin 2021 në mënyrë të kuptueshme për qytetarët tanë;

➡️Finalizimi i procesit për përgatitjen e ndryshimeve ligjore të Ligjit për nënpunësit administrativ dhe Ligjit për udhëheqësinë e lartë;

➡️Vazhdojmë përpjekjet për krijimin e një klime për media të pavarura dhe profesionale përmes dialogut me palët e interesuara;

➡️Vazhdojmë të punojmë në projektet e nisura për digjitalizim të shërbimeve dhe administratës.

Next Post

Mas me mesazh për Zaevin: Jeni burim shprese për shumë konflikte të pazgjidhura në botë, reformator dhe europian

Ministri i Jashtëm gjerman Heiko Mas, ndërsa i dha Çmimin për të Drejtat e Njeriut 2020 kryeministrit Zoran Zaev në Berlin, tha: “I dashur Zoran, ju i keni dhënë shpresë një brezi të tërë që ishte lodhur nga nacionalizmi dhe një politikë konfrontuese që ishte përqendruar më shumë në të […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: