Ministri Xhemaili takim me ndëramarrjet në rrethinë të Tetovës

vull

Në vazhdën e aktiviteteve të ministrit për regullativë dhe përmirësimin e klimës investuese për ndërmarrjet vendase z. Hisen Xhemaili, sot u realizuan vizita në katër ndërmarrje vendore me veprimtari të ndryshme.

Në ndërmarrjen për prodhimin e kafesë Nelina në Tearcë, në ndërmarrjen e prodhimin e dyerve Uni Doors, në ndërmarrjen HasPlast në fshatin Xhepçisht për reciklimin e plastikës dhe prodhimin e granulateve të recikluara si dhe në ndërmarrjen për prodhimin e dyerve hyrëse Ir&Fa Roloder në fshatin Poroj.

 

Gjatë takimit me pronarët dhe përfaqësuesit e ndërmarrjeve u diskutua për vështirësitë që ato hasin dhe gjithashtu u njoftuan nga ana e ministrit, për lehtësimet dhe ndihmesën financiare që ofron shteti ndërmarrjeve prodhuese ne RMV.

Next Post

I pari i komunës së Likovës, Arifi takim me banorët e Sllupçanit, po bëhen investime

Kryetari i Komunës së Likovës z. Erkan Arifi, i shoqëruar nga punëkryerësi dhe mbikqyrësi, takim me banorët e lagjes në f. Sllupçan, ku shumë shpejt do të fillojn punimet për rregullimin e rrugicës prej tek ura e poshtër që shpije për në f. Vaksincë, në drejtim të objektit shkollor për […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: