Ministria e Shëndetësisë:35 për qind e popullatës mbi 70 vjet kanë pranuar të paktën një dozë të vaksinës

vull

Ministria e Shëndetësisë njofton se gjatë 24 orëve të fundit në vendin tonë janë vaksinuar 13.076 persona kundër Covid-19, transmeton Alsat. Nga MSh njoftojnë se gjithsej në vendin tonë janë aplikuar 145.043 vaksina, prej të cilave 121.181 paraqesin dozën e parë ndërsa 23.862 paraqesin dozën e dytë. Sipas statistikave të fundit të autoriteteve shëndetësore 35 për qind e popullatës mbi 70 vjet kanë pranuar të paktën një dozë të vaksinës kundër virusit korona.

Next Post

Komuna a Çair: DIZHONI u dezinfektua dhe u pastrua mbrëmjen e djeshme!

Të gjitha rrugët e lagjes Dizhon sot ishin në qendër të vëmendjes së Komunës së Çairit në kuadër të aktivitetit të ndërmarrë nga ana e tyre për mirëmbajtjen e pastërtisë publike. Për larjen dhe dezinfektimin u përdor makineri speciale dhe veprimi në këtë drejtim u realizua bashkë me shërbimet e […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: