Ministrja e Arsimit, Milla Carovska, ka bërë të ditur se nuk do të jetë pjesë e Qeverisë së re

vull

Këtë vendim Carovska e ka bërë të ditur gjatë ditës së sotme në një deklaratë para medieve gjatë vizitës së Fakultetit të Shkencave Bujqësore dhe Ushqimit.

“Në pesë vitet e kaluara së bashku me ekipin tim me të vërtet kemi punuar në interes të qytetarëve. Unë vazhdojë të luftojë dhe të përfaqësojë vlerat e njëjta dhe për politikat e njëjta dhe me të vërtet besojë në kapacitetin dhe fuqinë e shtetit, si dhe në fuqinë e grave dhe të rinjve”, ka thënë Carovska.

Po ashtu siç dihet në këtë dikaster do të ketë edhe zv/ministër të ri, i cili do të jetë Lulzim Aliu, nga radhët e Alternativës.

Next Post

Nuhiu: Ministria e Drejtësisë me vendim të duhur, tërheq propozimet të iniciuara nga Drejtorit e Burgjeve

Pas presioneve të shumta rreth kërkesës së ministrit të Drejtësisë, Bojan Mariçiç  për të amnistuar 48-të persona në mesin e tyre edhe Boban Iliç vrasësi I Almirit. Njoftimin për tërheqje të kësaj kërkese për falje e ka bërë të ditur zëvendësministri i Drejtësisë, Agim Nuhiu. “E informojmë opinion e gjerë […]

Subscribe US Now