Miratohet nevoja për Ligjin për shtyrjen e regjistrimit

vull

Me 95 vota “për”, 7 “kundër” dhe asnjë të përmbajtur u miratua nevoja për ndryshimin dhe plotësimin dhe shtyrjen e Ligjit për regjistrim të popullsisë, amvisërive dhe banesave në Republikën e Maqedonisë së Veriut.

Ligji u vendos që të kalojë me procedurë të shkurtuar dhe të kalojë në Komisioni për çështje evropiane.

Next Post

IN MEMORIAM: Në moshën 74 vjeçare ka ndërruar jetë gazetari Anton Sereçi

Ai humbi jetën si pasojë e virusit korona.Ishte i shtrirë për një kohë në Klinikën Infektive në Shkup, por sërish nuk arriti ta përballojë sëmundjen. Anton Marku Sereçi lindi më 22 .12.1947. Rrjedh prej një familje atdhetare, dhe të përndjekur nga regjimi komunist jugosllav. Sereçi është shkolluar në Shkup ku […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: