Mirëmëngjesi kamerier një kafe mundet ose hyra brenda me veturë?!

vull

Nëse jeni me nxitim dhe nuk mund të prisni radhë sidomos tani në kohë pandemie kur vendet janë të rezervuar sipas protokollit vetëm katër veta në tavolinë mund lirisht të hyni me veturën tuaj drejt e në kafene!

Mos hezitoni koha juaj është e çmuar dhe kështu do gostiteni të parët.

Sot në mëngjes makinë e tipit “Passat” është përplasur në tarracën e kafenesë “Manda” në fillim të Bulevardit “Aradhet Partizane” tek semafori në rrugën “Dame Gruev” për fat të mirë pa pasoja në njerëz.

Next Post

Këshilltarët e BDI votuan buxhetin e komunës së Gostivarit për vitin 2021

Me nëntë vota për Këshilltarët nga radhët e Bashkimit Demokratik për Integrim – BDI në Gostivar, votuan buxhetin e komunës së Gostivarit për vitin 2021. Koordintatori i grupit të Këshilltarëve të BDI, z. Shpëtim Xhelili, potencoi që edhe për skaj shumë anomalive, u vendos që propozim buxheti të votohet, me […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: