Mitreski: Të gjithë deputetët të mbështesin masat e Qeverisë kundër krizës

vull

Në një situatë kaq të rëndë në botë dhe në vendin tonë, të imponuar nga ajo që po ndodh në Ukrainë dhe më parë me krizën energjetike, të gjithë së bashku duhet të mendojmë se cilat janë pasojat e vendimeve që marrim së bashku, tha nga foltorja parlamentare deputeti i LSDM-së. Jovan Mitreski .

Ai tha se sot në rendin e ditës janë dy pika, ndryshimet në ligjin e TVSH-së dhe atë të akcizës, të cilat janë pjesë e një pakete prej 26 masash që qeveria ka miratuar bashkë me dhomat, bashkë me sindikatat dhe konsumatorët, së bashku sepse të gjithë. ndjen pasojat nga kjo krizë e imponuar, evropiane, ekonomike dhe i bëri thirrje Kuvendit që të hyjë në procedurën e miratimit të këtyre ligjeve dhe të vazhdojë të gjitha masat e tjera.

Mendoj se kjo nuk është një periudhë në vend kur duhet të mendojmë se kush do të marrë disa pikë politike, por sipas asaj që po ndodh gjatë gjithë periudhës, ne si deputetë jemi të obliguar që ta përballojmë këtë situatë, tha Mitreski.

Next Post

“Shuplakë” për Moskën nga Versaja: BE-ja t'i japë fund varësisë nga Rusia sa më shpejt të jetë e mundur

Udhëheqësit e BE-së nënshkruan sot në Versajë një Deklaratë që rikonfirmon marrëveshjen për t’i dhënë fund varësisë nga importet e gazit, naftës dhe qymyrit rus sa më shpejt të jetë e mundur. Kjo nëpërmjet reduktimit të varësisë nga lëndët djegëse fosile, diversifikimit të stoqeve, duke përfshirë përdorimin e gazit natyror […]

Subscribe US Now