Për shkak të mjegullës sot në mëngjes, ka shikueshmëri të zvogëluar në qafat malore Gjavato deri në 50 metra dhe në Pletvar nga 20 në 30 metra.

Në rrugët e tjera në të gjithë vendin, trafiku është i pakufizuar në rrugë me lagështirë.

Në pikat kufitare nga pala maqedonase nuk ka më vonesa për hyrje dhe dalje nga vendi.