Mjekja me mbulesë në sallë të Bujar Osmanit

vull

Nuk është vetëm aktiviteti politik i zëvendëskryeministrit Bujar Osmani por në aspektin mjekësorë ai është më tepër se kjo duke u përkushtuar në profesionin e tij që ka të bëjë me jetën e pacientëve të shumtë informon ts.mk.

Por ajo që është e vecantë ka të bëjë me një fakt tjetër sepse në njërin ndër operacionet që kryen Bujar Osmani me stafin e tij është edhe një asistente ose më saktë një mjeke me mbulesë që në ekipin e përbashkët ata u shërbejnë nevojave të shumta të njerëzve që kanë nevojë për ndërhyrje dhe shëndetin e pacientëve në përgjithësi .ts.mk

Next Post

Sasolli: Ju lutem, mos e humbni shpresën dhe mos hiqni dorë nga ardhmëria evropiane

Kryetari i Parlamentit Evropian, David Sasolli, i cili po qëndron për vizirë zyrtare në vend, përmes Tuiterit ka dhënë mesazh, veçanërisht deri tek të rinjtë, që të mos heqin dorë nga ardhmëria evropiane. “Sot udhëtojmë në Maqedoninë e Veriut dhe kam një kërkesë, veçanërisht deri tek të rinjtë në vend: […]

Subscribe US Now