Mjeku Artan Koni i bashkohet Nismës “Thurje”, kandidon në Durrës…!

Blerand Rexhepi

Kane nisur pergatitjet dhe perzgjedhjet per deputete ne fushaten “Thurje” ku vete kreu i nismes Endri Shabani ka zbuluar disa prej emrave me te njohur ne Shqiperi. Tashme jemi mesuar edhe nga personazhet e tjere qe perpos karrieres si mjek preferojne te behen pjese e politikes. Per vendin tone nuk eshte dicka e re. Ne perzgjedhjen e kandidaturave per deputete ne qarkun e Durresit do te jete D.Artan Koni, i cili po jep kontributin e tij ne kete nisme politike, ku dikur ka qene nje levizje sociale. Edhe pse te perfshire ne nje lufte te veshtire nga pandemia, kjo se ka penguar aspak qe Dr Koni te jete gjitheperfshires, si ne mjekesi, ashtu edhe ne politike. Korrektesia dhe suksesi ne mjekesi kane krijuar zhurme kohet e fundit, si nje hulumtues ne situaten e krijuar por dhe sherimit te pacienteve. Ai gjithmone ka qene nje ze kritik persa i perket shendetsise ne vendin tone. Shendetesia ka shume problematika, por ai i jep shprese per nje zgjidhje sa me te shpejte, duke bere te mundur decentralizimin e shendetsise. Nje nderthurje mjeko-politiko ne kete levizje qe sapo ka nisur luften e saj ne politike, por dhe nje zgjidhje e plotesuar per ti dhene vendit tone nje fryme positive ne te ardhmen.

Next Post

Carovska: Harmonizojmë nevojat për profilet e reja të kuadrit profesional me kompanitë

Fillon procesi i konsultimeve në MASH, kryetarët e komunave dhe kompanitë për dizajnimin e programeve mësimore dhe politikave të regjistrimit në shkollat ​​e mesme profesionale me qëllim të arsimojnë kuadro profesionale të nevojshme në tregun e punës I harmonizojmë nevojat e sektorit real me profilet për të cilat do të […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: