Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

Mos e harroni Naser Eshrefin nga Shkupi, e dënuan 20 vite pse u mbrojtë nga…

1 min read

Shkruan Xhem Baruti Lamallari :

“..Ky djalosh që e shihni, është Naser Eshtrefi nga Saraji i Shkupit..!
..Fati i keq i Shqiptarëve në Maqedoni, e gjeti edhe Naserin 17 vjeçarë, atë kohë në 2016, tash 20 vjeç.
..Naserit iu vërsulen babë e birë (20 dhe 45 vjeqarë) të nacionalitetit sllav me shkopinjë të bejzbollit! Falë, aftësisë fizike të Naserit, arriti që ti ia merr jetën 20 vjeqarit dhe ta lëndon babain e tij 45 vjeqarë!
..U dënua 14 vite burg, edhe pse ishte në vetë’mbrojtje!

..Rasti “Almirit 4 vjeqarë”, ishte vrasje makabre, nga dy vrasës tipik karpatian, leje që nuk u dënua, sa që prokurorët dhe gjykatësit (Qe edhe ato ishin tipik kanibal shkije), e shpërblyen! ”

..Fleni SHQIPTARË