Next Post

Zëvendësministri i Jashtëm i Greqisë për një vizitë pune dyditore në Maqedoni

– Zëvendësministri i Punëve të Jashtme i Greqisë për diplomacinë ekonomike Kostas Frankojanis sot pasdite do të arrijë në Shkup për një vizitë dyditore pune në Maqedoni dhe do të zhvillojë një sërë takimesh me ministrat e ekonomisë, zëvendësministrin e jashtëm, zëvendëskryeministrat për ekonomi dhe social. Çështjet për çështje evropiane, […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: