Moti sot me diell

vull

Moti sot do të jetë kryesisht me diell dhe me erë të lehtë deri në mesatare nga drejtimi perëndimor.

Temperatura e mëngjesit do të ulet për dy gradë, ndërsa ajo e ditës do të rritet deri në 23 gradë Celsius.

Në Shkup mot i ngjashëm, me temparaturë të mëngjesit prej katër gradë, derisa ajo e ditës do të arrijë  deri në 23  gradë Celsius.

Next Post

Në Gjykatën Penale sot duhet të vazhdojë gjykimi për rastin “Titanik”

Në Gjykatën Penale sot duhet të vazhdojë gjykimi për rastin “Titanik” të Prokurorisë Speciale Publike lidhur me parregullsitë zgjedhore. Kryetar i Këshillit Gyjqësor është gjykatësi Osman Shabani, dhe përfaqësuese e akuzës është  Lile Stefanovska. Rasti ndodhet në procedurë dëshmuese dhe po prezantohen dëshmitë materiale të propozuara nga PSP. Deri më […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: