MPB: Mbi 120 gjoba në Shkup

vull

Ministria e Brendshme informon se dje (17.08.2021) vazhdoi me kontrollet e intensifikuara të në fushën e trafikut.

Siç informojnë nga MPB gjithsej 128 gjoba u vendosën në territorin e qytetit të Shkupit, përfshirë 52 sanksione për vozitje më të madhe se shpejtësia e lejuar, 11 për drejtimin pa patentë shoferi, tetë masa për automjete teknikisht të dëmtuara dhe të paregjistruara, tre për kalimin e një trafiku të mbyllur drita (drita e kuqe), tri shkelje të kryera nga këmbësorët, tre për drejtim mjeti nën ndikimin e alkoolit, 32 për parkim të paligjshëm.

“Veprimet e intensifikuara kontrollet e trafikut vazhdojnë. U bëjmë apel qytetarëve që të respektojnë rregullat e komunikacionit në mënyrë që të rrisin sigurinë në komunikacion dhe së bashku të kontribuojnë në rrugë më të sigurta”, thonë nga MPB.

Next Post

Nga 1 shtatori, dokumente të Covid-19 për hyrje dhe dalje nga Maqedonia

Nga 1 shtatori i vitit 2021, shtetasit e vendit dhe ato të huaj do të jenë në gjendje të hyjnë në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut nëse paraprakisht në vendkalimin kufitar paraqesin-certifikatë/vërtetim për imunizimin e kryer (vaksinim) nga virusi SARS-CoV-2, gjegjësisht marrjen e të paktën dy dozave të […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: