MPB përkrah përdorimin e shqipes në auto shkolla dhe qendra të provimeve

vull
Ministria e Punëve të Brendshme përkrahë përdorimin e gjuhës shqipe në procedurat për dhënien e provimit nga kandidatë shqiptar për kuadër profesional nëpër auto shkolla dhe kuadër profesional nëpër qendrat e provimeve, të parapara sipas Ligjit për siguri në komunikacionin rrugor.
Sot si përfaqësues i MPB-së në Komisionin për Mbrojtje dhe Siguri dhe Komisionin e Legjislacionit në Kuvend, mbështeta mundësimin e përdorimit të gjuhës shqipe në procedurat e lartpërmendura, të parapara me Ligjin për siguri në komunikacionin rrugor.
Next Post

TAKIM I KRYETARIT XHAFERI ME AMBASADORIN ABDRASHOV

Sot Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi, e priti në vizitë të parë zyrtare ambasadorin e sapoemëruar të Kazakistanit në Republikën e Maqedonisë së Veriut,  Sh.T. Zhanibek Abdrashov. Kryetari Xhaferi, duke i uruar mirëseardhje të ngrohtë ambasadorit Abdrashov, e theksoi si të jashtëzakonshëm bashkëpunimin e […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: