MPJ hap linjë telefonike për informacione në lidhje me aksidentin në Bullgari

vull

“Ministria e Punëve të Jashtme e Republikës së Maqedonisë së Veriut informon se në Ministri tashmë funksionon Shtabi i Krizës në lidhje me fatkeqësinë. Njëherazi, Ju informojmë se dy punonjës tanë janë dërguar për ndihmë në Ambasadën e Maqedonisë së Veriut me qëllim që të asistojnë rreth procedurave lidhur me ngjarjen tragjike.

Për këtë qëllim, Ministria e Punëve të Jashtme ka hapur linjë telefonike ku të gjithë qytetarët e shqetësuar, familjarët apo anëtarët e familjeve do të mund të drejtohen për këshillë shtesë:  ️ nr. tel – 075 273 732”, thuhet në njoftim.

Next Post

ASHMAA: Thirrje mediave gjatë raportimit t’i respektojnë standardet profesionale gazetareske

Në lidhje me aksidentin e rëndë të autobusit që ndodhi në  Republikën e Bullgaris, ku jetën e humbën numër i madhë i qytetarëve të Maqedonisë Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele u bën thirrje mediave gjatë raportimit t’i respektojnë standardet profesionale gazetareske dhe principet, gjegjësisht bëhet fjalë, që informimi […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: