Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

MPPS: E hëna , 9 shtatori ditë jo pune për të gjithë qytetarët

1 min read

Ministria e Punës dhe Politikës Sociale njoftoi se konform Ligjit të Festave, 8 Shtatori (e diel) dita e Pavarësisë, respektivisht 9 shtatorit (e hënë ) është ditë jo pune për të gjithë qytetarët e Republikës së Maqedonisë së Veriut.

Nga Ministria qytetarëve i urojnë Ditën e Pavarësisë.

[the_ad id=”6460″]