MSH: Në 24 orët e fundit janë vaksinuar 10.556 persona

vull

Ministria e Shëndetësisë kë bërë të ditur se gjatë 24 orëve të fundit në vendin tonë janë vaksinuar 10.556 persona kundër Covid-19, përcjell SHENJA. Nga Ministria e Shëndetësisë gjithashtu njoftojnë se në vendin tonë janë aplikuar 410.711 vaksina, prej të cilave 159.898 paraqesin dozën e dytë. Ndërkaq, numri i personave që kanë shprehur interes për vaksinim përmes ueb-platformës vakcinacija.mk është 444.898.

Next Post

KUSHTE MË TË MIRA PËR EDUKIMIN NË FËMIJËRINË E HERSHME PËRMES LOJËS

Rritja e përfshirjes së fëmijëve në edukimin e hershëm, ndërtimi i çerdheve të reja dhe krijimi i ambienteve të përshtatshme për të mundësuar edukimin e hershëm në kushte sa më cilësore, janë një nga prioritetet e Qeverisë së Kosovës. Kështu është shprehur ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Arbërie […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: