MSH:  Në fatkeqësinë e mbrëmshme kanë humbur jetën gjithsej 14 persona

vull

Kumtesë zyrtare e Ministrisë së Shëndetësisë

Në Kovid Qendrën gjatë kohës së zjarrit ka pasur gjithsej 26 pacientë, 12 të tjerët janë për trajtim në Spitalin e Tetovës dhe janë jashtë rrezikut për jetë.

Asnjë punonjës shëndetësor nuk ka ndërruar jetë, disa kanë kaluar me lëndime të lehta. Ministria e Shëndetësisë shpreh ngushëllimet e saja për familjet e viktimave dhe shpreh keqardhje të thellë për fatkeqësinë e tmerrshme. Ministria gjatë ditës vazhdimisht do të informojë për të gjitha detajet e reja rreth rastit, apelojmë deri te mediat dhe qytetarët që t’i ndjekin informacionet zyrtare dhe të përmbahen nga spekulimet për këtë ngjarje të rëndë.

Next Post

Shpallet tre ditë zie në Tetovë

Këshilli i Komunës së Tetovës në seancën e sotme urgjente mori vendim për shpalljen e zisë tre ditore për viktimat e tragjedisë së mbrëmshme. Ndërkaq, kryetarja e komunës së Tetovës, Teuta Arifi, edhe një herë kërkoi nga qytetarët dhe mediat që të presin informacionin zyrtar dhe të mos nxitojnë për […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: